Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SEGUIREM… GRÀCIES A VOSALTRES

Teatre

  • SEGUIREM…  GRÀCIES A VOSALTRES

Ciutat: Cornellà de Llobregat

Lloc: Patronat Cultural i Recreatiu

De divendres 30 d’abril 2021, 23:00 h a 23:55 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 30 d’abr.
23:00 h
Finalitzat
El Patronat Cultural i Recreatiu, el “Patro”, és patrimoni cultural de la ciutat.Des de 1910 l’entitat ha viscut crisis i conflictes... Llegir més

El Patronat Cultural i Recreatiu, el “Patro”, és patrimoni cultural de la ciutat.

Des de 1910 l’entitat ha viscut crisis i conflictes generals,  estant sempre al servei de Cornellà, al costat de la gent.

Ara, amb la pandèmia i les seves conseqüències, afronta una nova i greu dificultat, que malgrat la historia, malgrat les experiències viscudes, pot ser definitiva. Ara el Patronat necessita la gent del seu costat.

Ajudeu-lo a superar aquests moments difícils, feu que el seu vell teatre no hagi d’abaixar el teló per sempre. Participeu de la campanya d’ajut “SEGUIREM... GRÀCIES A VOSALTRES” adquirint les “entrades” de suport a l’entitat per només 5 € cadascuna.

Amb elles, comprant-ne tantes com us sigui possible, contribuireu que el “Patro” pugui superar aquesta delicada situació. I amb elles podreu gaudir també, un cop el teló torni a alçar-se, d’algun dels espectacles o concerts que aculli el seu vell escenari.