Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SEGUIREM… GRÀCIES A VOSALTRES

Theater

  • SEGUIREM…  GRÀCIES A VOSALTRES

City: Cornellà de Llobregat

Place: Patronat Cultural i Recreatiu

From Friday 30 April 2021, 23:00 h to 23:55 h

See description of the event
Fri 30 Apr
23:00 h
Finished
El Patronat Cultural i Recreatiu, el “Patro”, és patrimoni cultural de la ciutat.Des de 1910 l’entitat ha viscut crisis i conflictes... Read more

El Patronat Cultural i Recreatiu, el “Patro”, és patrimoni cultural de la ciutat.

Des de 1910 l’entitat ha viscut crisis i conflictes generals,  estant sempre al servei de Cornellà, al costat de la gent.

Ara, amb la pandèmia i les seves conseqüències, afronta una nova i greu dificultat, que malgrat la historia, malgrat les experiències viscudes, pot ser definitiva. Ara el Patronat necessita la gent del seu costat.

Ajudeu-lo a superar aquests moments difícils, feu que el seu vell teatre no hagi d’abaixar el teló per sempre. Participeu de la campanya d’ajut “SEGUIREM... GRÀCIES A VOSALTRES” adquirint les “entrades” de suport a l’entitat per només 5 € cadascuna.

Amb elles, comprant-ne tantes com us sigui possible, contribuireu que el “Patro” pugui superar aquesta delicada situació. I amb elles podreu gaudir també, un cop el teló torni a alçar-se, d’algun dels espectacles o concerts que aculli el seu vell escenari.