Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Seward - X SETMANA DE POESIA

Conciertos, Música

  • Seward - X SETMANA DE POESIA
  • Seward - X SETMANA DE POESIA

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 18 junio 2021, 20:30 h

Ver descripción del evento
Seward és un col·lectiu d'acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant que acaba de celebrar 10 anys... Leer más

Seward és un col·lectiu d'acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant que acaba de celebrar 10 anys de vida el 2020. Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb pedals, veus amb moltes personalitats, instruments de vent amb efectes, guitarres elèctriques, artefactes sonors i gravacions de camp. Amb motiu del Barcelona Poesia 2020 i amb la mateixa intenció de donar veu a la gent que fa possible Seward, el col·lectiu ha tornat a reunir-se entorn de la paraula, la performance i la música des de perspectives molt diferents per a donar continuïtat a aquest espectacle canviant i viu, fent un homenatge al llibre "Las sombras de la palabra" de Marco Rodríguez del Camino, professor de l'Escola de Lletres de la Universitat de Veneçuela i pare del bateria de Seward.


Músics:

Meritxell Neddermann: veus i teclats.

Juan R. Berbín: bateria i percussions.

Pablo Schvarzman: guitarres i electrònica.

Marcel·lí Bayer: saxo i efectes.

Adriano Galante: veus, banjo i guitarra.

Mireia Calafell, Laia Malo i Maria Cabrera: rapsodes.