Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Seward - X SETMANA DE POESIA

Concerts, Music

  • Seward - X SETMANA DE POESIA
  • Seward - X SETMANA DE POESIA

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Start: Friday 18 June 2021, 20:30 h

See description of the event
Seward és un col·lectiu d'acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant que acaba de celebrar 10 anys... Read more

Seward és un col·lectiu d'acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant que acaba de celebrar 10 anys de vida el 2020. Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb pedals, veus amb moltes personalitats, instruments de vent amb efectes, guitarres elèctriques, artefactes sonors i gravacions de camp. Amb motiu del Barcelona Poesia 2020 i amb la mateixa intenció de donar veu a la gent que fa possible Seward, el col·lectiu ha tornat a reunir-se entorn de la paraula, la performance i la música des de perspectives molt diferents per a donar continuïtat a aquest espectacle canviant i viu, fent un homenatge al llibre "Las sombras de la palabra" de Marco Rodríguez del Camino, professor de l'Escola de Lletres de la Universitat de Veneçuela i pare del bateria de Seward.


Músics:

Meritxell Neddermann: veus i teclats.

Juan R. Berbín: bateria i percussions.

Pablo Schvarzman: guitarres i electrònica.

Marcel·lí Bayer: saxo i efectes.

Adriano Galante: veus, banjo i guitarra.

Mireia Calafell, Laia Malo i Maria Cabrera: rapsodes.