Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Seward - X SETMANA DE POESIA

Concerts, Música

  • Seward - X SETMANA DE POESIA
  • Seward - X SETMANA DE POESIA

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: divendres 18 de juny 2021, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Seward és un col·lectiu d'acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant que acaba de celebrar 10 anys... Llegir més

Seward és un col·lectiu d'acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant que acaba de celebrar 10 anys de vida el 2020. Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb pedals, veus amb moltes personalitats, instruments de vent amb efectes, guitarres elèctriques, artefactes sonors i gravacions de camp. Amb motiu del Barcelona Poesia 2020 i amb la mateixa intenció de donar veu a la gent que fa possible Seward, el col·lectiu ha tornat a reunir-se entorn de la paraula, la performance i la música des de perspectives molt diferents per a donar continuïtat a aquest espectacle canviant i viu, fent un homenatge al llibre "Las sombras de la palabra" de Marco Rodríguez del Camino, professor de l'Escola de Lletres de la Universitat de Veneçuela i pare del bateria de Seward.


Músics:

Meritxell Neddermann: veus i teclats.

Juan R. Berbín: bateria i percussions.

Pablo Schvarzman: guitarres i electrònica.

Marcel·lí Bayer: saxo i efectes.

Adriano Galante: veus, banjo i guitarra.

Mireia Calafell, Laia Malo i Maria Cabrera: rapsodes.