Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL

Conciertos, Música

  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL
  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL
  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL

Ciudad: Reus

Lugar: Teatre de l'Orfeó Reusenc

Inicio: domingo 30 mayo 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 30 may.
18:00 h
Finalizado
Un còctel que combina passat i present. El passat, l'hi posen les poesies dels autors, i el present, les tonades de Santi Arisa.Taverna... Leer más

Un còctel que combina passat i present. El passat, l'hi posen les poesies dels autors, i el present, les tonades de Santi Arisa.

Taverna de Poetes és un concert de “cançons i recitats” en format de “duet de veu”, que ofereix una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans.

Vol ser un altra punt de partida en la difusió de poetes tant honorats com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Maria Manent, Josep Vicenç Foix, Zoraida Burgos, Maria-Mercè Marçal i Ferran Anell.

Els poemes han estat musicats per Santi Arisa als quals ha atorgat un tractament diferenciat des de la perspectiva de diversos estils musicals que van del blues al funky i de la balada al heavy.


En aquesta ocasió comptaran amb la participació del Cor Jove de l'Orfeó Reusenc, dirigits per Albert Galcerà