Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL

Concerts, Music

  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL
  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL
  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL

City: Reus

Place: Teatre de l'Orfeó Reusenc

Start: Sunday 30 May 2021, 18:00 h

See description of the event
Sun 30 May
18:00 h
Finished
Un còctel que combina passat i present. El passat, l'hi posen les poesies dels autors, i el present, les tonades de Santi Arisa.Taverna... Read more

Un còctel que combina passat i present. El passat, l'hi posen les poesies dels autors, i el present, les tonades de Santi Arisa.

Taverna de Poetes és un concert de “cançons i recitats” en format de “duet de veu”, que ofereix una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans.

Vol ser un altra punt de partida en la difusió de poetes tant honorats com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Maria Manent, Josep Vicenç Foix, Zoraida Burgos, Maria-Mercè Marçal i Ferran Anell.

Els poemes han estat musicats per Santi Arisa als quals ha atorgat un tractament diferenciat des de la perspectiva de diversos estils musicals que van del blues al funky i de la balada al heavy.


En aquesta ocasió comptaran amb la participació del Cor Jove de l'Orfeó Reusenc, dirigits per Albert Galcerà