Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL

Concerts, Música

  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL
  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL
  • TAVERNA DE POETES AMB SANTI ARISA I AGNÈS MIRALBELL

Ciutat: Reus

Lloc: Teatre de l'Orfeó Reusenc

Inici: diumenge 30 de maig 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 30 de maig
18:00 h
Finalitzat
Un còctel que combina passat i present. El passat, l'hi posen les poesies dels autors, i el present, les tonades de Santi Arisa.Taverna... Llegir més

Un còctel que combina passat i present. El passat, l'hi posen les poesies dels autors, i el present, les tonades de Santi Arisa.

Taverna de Poetes és un concert de “cançons i recitats” en format de “duet de veu”, que ofereix una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans.

Vol ser un altra punt de partida en la difusió de poetes tant honorats com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Maria Manent, Josep Vicenç Foix, Zoraida Burgos, Maria-Mercè Marçal i Ferran Anell.

Els poemes han estat musicats per Santi Arisa als quals ha atorgat un tractament diferenciat des de la perspectiva de diversos estils musicals que van del blues al funky i de la balada al heavy.


En aquesta ocasió comptaran amb la participació del Cor Jove de l'Orfeó Reusenc, dirigits per Albert Galcerà