Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló

Conciertos, Música

  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló
  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló
  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló

Ciudad: Molins de Rei

Lugar: Foment Cultural i Artístic

De domingo 10 septiembre 2023, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 10 sept.
18:00 h
Finalizado
Gala inaugural de la nova temporada del Foment. Coneixerem totes les novetats. La gala comptarà amb l'actuació especial de THE GOURMETS... Leer más

Gala inaugural de la nova temporada del Foment. Coneixerem totes les novetats. La gala comptarà amb l'actuació especial de THE GOURMETS VOCAL QUARTET.

Entrada lliure.

Amb formació de jubilee quartet i partint de les arrels de la música afroamericana (els negro spirituals), THE GOURMETS VOCAL QUARTET s’endinsa en el gòspel i el soul, a l’estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers. El grup presenta els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transmetre’s plans de fugida cap a la llibertat.

Amb un so vibrant i tessitures molt àmplies, THE GOURMETS VOCAL QUARTET, ha actuat en espais com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, a més de prestigiosos festivals nacionals i internacionals d’estils diversos, com el gòspel, el soul, el jazz o la música religiosa.