Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló

Concerts, Música

  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló
  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló
  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De diumenge 10 de setembre 2023, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 de set.
18:00 h
Finalitzat
Gala inaugural de la nova temporada del Foment. Coneixerem totes les novetats. La gala comptarà amb l'actuació especial de THE GOURMETS... Llegir més

Gala inaugural de la nova temporada del Foment. Coneixerem totes les novetats. La gala comptarà amb l'actuació especial de THE GOURMETS VOCAL QUARTET.

Entrada lliure.

Amb formació de jubilee quartet i partint de les arrels de la música afroamericana (els negro spirituals), THE GOURMETS VOCAL QUARTET s’endinsa en el gòspel i el soul, a l’estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers. El grup presenta els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transmetre’s plans de fugida cap a la llibertat.

Amb un so vibrant i tessitures molt àmplies, THE GOURMETS VOCAL QUARTET, ha actuat en espais com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, a més de prestigiosos festivals nacionals i internacionals d’estils diversos, com el gòspel, el soul, el jazz o la música religiosa.