Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló

Concerts, Music

  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló
  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló
  • THE GOURMETS VOCAL QUARTET. El Foment aixeca el teló

City: Molins de Rei

Place: Foment Cultural i Artístic

From Sunday 10 September 2023, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 10 Sep
18:00 h
Finished
Gala inaugural de la nova temporada del Foment. Coneixerem totes les novetats. La gala comptarà amb l'actuació especial de THE GOURMETS... Read more

Gala inaugural de la nova temporada del Foment. Coneixerem totes les novetats. La gala comptarà amb l'actuació especial de THE GOURMETS VOCAL QUARTET.

Entrada lliure.

Amb formació de jubilee quartet i partint de les arrels de la música afroamericana (els negro spirituals), THE GOURMETS VOCAL QUARTET s’endinsa en el gòspel i el soul, a l’estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers. El grup presenta els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transmetre’s plans de fugida cap a la llibertat.

Amb un so vibrant i tessitures molt àmplies, THE GOURMETS VOCAL QUARTET, ha actuat en espais com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, a més de prestigiosos festivals nacionals i internacionals d’estils diversos, com el gòspel, el soul, el jazz o la música religiosa.