Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Un cop l'any

Culturales, Teatro

  • Un cop l'any
  • Un cop l'any
  • Un cop l'any

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 4 diciembre 2022, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 4 dic.
18:30 h
Finalizado
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeCom canvia el pas del temps les relacions de parella? Els anys, ens fan molt diferents... Leer más

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

Com canvia el pas del temps les relacions de parella? Els anys, ens fan molt diferents o sempre es manté l'esperit dels primers temps? Algú pot mantenir durant 25 anys una doble vida d'un sol dia?

Un cop l'any és una comèdia que també vol fer-nos veure com ha canviat la societat, les maneres de pensar i el món que ens envolta. Tot és molt diferent de com ho havíem imaginat.

  • Any 1975. El Josep i la Pilar es troben casualment en un parador i s'acaben embolicant. Però l’aventura no s’acabarà aquella nit; continuaran reunint-se secretament Un cop l’any, el mateix dia, al mateix parador i a la mateixa habitació. La resta del temps continuaran amb les seves vides, matrimonis i fills.
    Durant 25 anys viuran situacions bones, dolentes, rocambolesques i d’una intensitat a vegades del tot imprevisible.