Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Un cop l'any

Culturals, Teatre

  • Un cop l'any
  • Un cop l'any
  • Un cop l'any

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 4 de desembre 2022, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 4 de des.
18:30 h
Finalitzat
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeCom canvia el pas del temps les relacions de parella? Els anys, ens fan molt diferents... Llegir més

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

Com canvia el pas del temps les relacions de parella? Els anys, ens fan molt diferents o sempre es manté l'esperit dels primers temps? Algú pot mantenir durant 25 anys una doble vida d'un sol dia?

Un cop l'any és una comèdia que també vol fer-nos veure com ha canviat la societat, les maneres de pensar i el món que ens envolta. Tot és molt diferent de com ho havíem imaginat.

  • Any 1975. El Josep i la Pilar es troben casualment en un parador i s'acaben embolicant. Però l’aventura no s’acabarà aquella nit; continuaran reunint-se secretament Un cop l’any, el mateix dia, al mateix parador i a la mateixa habitació. La resta del temps continuaran amb les seves vides, matrimonis i fills.
    Durant 25 anys viuran situacions bones, dolentes, rocambolesques i d’una intensitat a vegades del tot imprevisible.