Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Un cop l'any

Cultural, Theater

  • Un cop l'any
  • Un cop l'any
  • Un cop l'any

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 4 December 2022, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 4 Dec
18:30 h
Finished
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeCom canvia el pas del temps les relacions de parella? Els anys, ens fan molt diferents... Read more

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

Com canvia el pas del temps les relacions de parella? Els anys, ens fan molt diferents o sempre es manté l'esperit dels primers temps? Algú pot mantenir durant 25 anys una doble vida d'un sol dia?

Un cop l'any és una comèdia que també vol fer-nos veure com ha canviat la societat, les maneres de pensar i el món que ens envolta. Tot és molt diferent de com ho havíem imaginat.

  • Any 1975. El Josep i la Pilar es troben casualment en un parador i s'acaben embolicant. Però l’aventura no s’acabarà aquella nit; continuaran reunint-se secretament Un cop l’any, el mateix dia, al mateix parador i a la mateixa habitació. La resta del temps continuaran amb les seves vides, matrimonis i fills.
    Durant 25 anys viuran situacions bones, dolentes, rocambolesques i d’una intensitat a vegades del tot imprevisible.