Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Versonautas

Conciertos, Culturales, Música

  • Versonautas

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 20 marzo 2020, 21:30 h

Ver descripción del evento
L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai. Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques,... Leer más

L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai.

Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques, paraules deconstruïdes i cançons parlades. La Versopsicodèlia dels Versonautas ha viatjat per més de 100 espais entre sales de música alternatives, circuits d'arts vives i els festivals de poesia oral i escènica més importants d'Espanya i Cuba.

Versonautas està format per dues ànimes inquietes que, abans de confluir en l’ESMUC de Barcelona, van viure en ciutats com l'Havana, Nova York o Buenos Aires. Les seues vivències polièdriques van originar en ells una mirada personal i transversal, unint música, poesia i performance a través d'una fórmula que ells anomenen "spoken song" o cançó parlada.


Astre Blau és un disc conceptual, és un text fet música, és una catarsi intimista, és una cerimònia inventada a través del spoken word, l'experimentació sonora, la cançó parlada, l'electrònica i la performance.

  • Ana Sanahuja. Composicions, veus, piano, teclats, sintetitzadors i efectes. 
  • Roqui Albero. Composicions, veus, trompeta, flugelhorn, electrònica i efectes