Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Versonautas

Concerts, Cultural, Music

  • Versonautas

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Start: Friday 20 March 2020, 21:30 h

See description of the event
L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai. Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques,... Read more

L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai.

Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques, paraules deconstruïdes i cançons parlades. La Versopsicodèlia dels Versonautas ha viatjat per més de 100 espais entre sales de música alternatives, circuits d'arts vives i els festivals de poesia oral i escènica més importants d'Espanya i Cuba.

Versonautas està format per dues ànimes inquietes que, abans de confluir en l’ESMUC de Barcelona, van viure en ciutats com l'Havana, Nova York o Buenos Aires. Les seues vivències polièdriques van originar en ells una mirada personal i transversal, unint música, poesia i performance a través d'una fórmula que ells anomenen "spoken song" o cançó parlada.


Astre Blau és un disc conceptual, és un text fet música, és una catarsi intimista, és una cerimònia inventada a través del spoken word, l'experimentació sonora, la cançó parlada, l'electrònica i la performance.

  • Ana Sanahuja. Composicions, veus, piano, teclats, sintetitzadors i efectes. 
  • Roqui Albero. Composicions, veus, trompeta, flugelhorn, electrònica i efectes