Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Versonautas

Concerts, Culturals, Música

  • Versonautas

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: divendres 20 de març 2020, 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai. Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques,... Llegir més

L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai.

Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques, paraules deconstruïdes i cançons parlades. La Versopsicodèlia dels Versonautas ha viatjat per més de 100 espais entre sales de música alternatives, circuits d'arts vives i els festivals de poesia oral i escènica més importants d'Espanya i Cuba.

Versonautas està format per dues ànimes inquietes que, abans de confluir en l’ESMUC de Barcelona, van viure en ciutats com l'Havana, Nova York o Buenos Aires. Les seues vivències polièdriques van originar en ells una mirada personal i transversal, unint música, poesia i performance a través d'una fórmula que ells anomenen "spoken song" o cançó parlada.


Astre Blau és un disc conceptual, és un text fet música, és una catarsi intimista, és una cerimònia inventada a través del spoken word, l'experimentació sonora, la cançó parlada, l'electrònica i la performance.

  • Ana Sanahuja. Composicions, veus, piano, teclats, sintetitzadors i efectes. 
  • Roqui Albero. Composicions, veus, trompeta, flugelhorn, electrònica i efectes