Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent

Caminada, Culturals

  • Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent
  • Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent
  • Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent

Ciutat: Sallent

Lloc: Església i Castell de Sant Sebastià de Sallent

De dimarts 27 de setembre 2022, 11:00 h a diumenge 31 de desembre 2023, 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Visita guiada realitzada per la Trenta-sisena al conjunt monumental amb les restes de l’antic castell de Sallent amb orígen al segle... Llegir més

Visita guiada realitzada per la Trenta-sisena al conjunt monumental amb les restes de l’antic castell de Sallent amb orígen al segle X.

Formant part del que fou el recinte sobirà del castell, es troba l’església romànica del s.XI originàriament dedicada a Sant Esteve i posteriorment també a Sant Sebastià.

La seva originalitat rau en el fet de ser una de les poques esglésies romàniques de planta circular de Catalunya i destaca per les seves grans dimensions.

Des del Turó on s’assenta el Castell, les vistes del pla de Bages i els seus camps fèrtils, el riu Llobregat i la població de Sallent, és realment excepcional.

- Places limitades.

- Durada aproximada: 1h

- Accés: Es pot accedir amb vehicle propi fins a la zona de pàrquing habilitada.

- Com arribar: Des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes (Camí de Cabrianes), cal prendre el trencall que senyalitza el castell "Baixada Riu". Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat) S'hi arriba perfectament amb cotxe.

Més informació a Sallent Turisme