Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent

Hike, Cultural

  • Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent
  • Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent
  • Visita guiada al Castell i l'església romànica de Sallent

City: Sallent

Place: Església i Castell de Sant Sebastià de Sallent

From Tuesday 27 September 2022, 11:00 h to Sunday 31 December 2023, 13:00 h

See description of the event
Visita guiada realitzada per la Trenta-sisena al conjunt monumental amb les restes de l’antic castell de Sallent amb orígen al segle... Read more

Visita guiada realitzada per la Trenta-sisena al conjunt monumental amb les restes de l’antic castell de Sallent amb orígen al segle X.

Formant part del que fou el recinte sobirà del castell, es troba l’església romànica del s.XI originàriament dedicada a Sant Esteve i posteriorment també a Sant Sebastià.

La seva originalitat rau en el fet de ser una de les poques esglésies romàniques de planta circular de Catalunya i destaca per les seves grans dimensions.

Des del Turó on s’assenta el Castell, les vistes del pla de Bages i els seus camps fèrtils, el riu Llobregat i la població de Sallent, és realment excepcional.

- Places limitades.

- Durada aproximada: 1h

- Accés: Es pot accedir amb vehicle propi fins a la zona de pàrquing habilitada.

- Com arribar: Des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes (Camí de Cabrianes), cal prendre el trencall que senyalitza el castell "Baixada Riu". Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat) S'hi arriba perfectament amb cotxe.

Més informació a Sallent Turisme