Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central

Culturales

  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central
  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central
  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central

Ciudad: Sallent

Lugar: Centre Visitants del Geoparc de la Catalunya Central

De sábado 18 noviembre 2023, 12:00 h a domingo 31 diciembre 2023, 0:00 h

Ver descripción del evento
Una visita per a conèixer el Centre de Visitants del Geoparc  de la Catalunya Central de la UNESCO, entendre l'actual formació geològica... Leer más

Una visita per a conèixer el Centre de Visitants del Geoparc  de la Catalunya Central de la UNESCO, entendre l'actual formació geològica i el perquè de les mines de sal, així com per posar de manifest el valor del barri miner de la Botjosa a través de la seva història. Un indret format per petites cases i del les poques colònies mineres que hi ha a Catalunya situada al peu d’un runam salí.

Farem un viatge per la història i memòria col·lectiva a l’entorn de l’existència de la mina de sal, els processos migratoris, l’obrerisme i lluita antifranquista.


INFORMACIÓ:

- Lloc: Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central

- Activitat gratuïta

- Combinable amb el poblat ibèric del Cogulló 

- Cal inscripció prèvia

- Com arrribar-hi:

Prendre la sortida 60 des de la carretera C-16 i aparcar davant del Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central