Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central

Culturals

  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central
  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central
  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central

Ciutat: Sallent

Lloc: Centre Visitants del Geoparc de la Catalunya Central

De dissabte 18 de novembre 2023, 12:00 h a diumenge 31 de desembre 2023, 0:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Una visita per a conèixer el Centre de Visitants del Geoparc  de la Catalunya Central de la UNESCO, entendre l'actual formació geològica... Llegir més

Una visita per a conèixer el Centre de Visitants del Geoparc  de la Catalunya Central de la UNESCO, entendre l'actual formació geològica i el perquè de les mines de sal, així com per posar de manifest el valor del barri miner de la Botjosa a través de la seva història. Un indret format per petites cases i del les poques colònies mineres que hi ha a Catalunya situada al peu d’un runam salí.

Farem un viatge per la història i memòria col·lectiva a l’entorn de l’existència de la mina de sal, els processos migratoris, l’obrerisme i lluita antifranquista.


INFORMACIÓ:

- Lloc: Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central

- Activitat gratuïta

- Combinable amb el poblat ibèric del Cogulló 

- Cal inscripció prèvia

- Com arrribar-hi:

Prendre la sortida 60 des de la carretera C-16 i aparcar davant del Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central