Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central

Cultural

  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central
  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central
  • El barri de la Botjosa i el Geoparc de la Catalunya Central

City: Sallent

Place: Centre Visitants del Geoparc de la Catalunya Central

From Saturday 18 November 2023, 12:00 h to Sunday 31 December 2023, 0:00 h

See description of the event
Una visita per a conèixer el Centre de Visitants del Geoparc  de la Catalunya Central de la UNESCO, entendre l'actual formació geològica... Read more

Una visita per a conèixer el Centre de Visitants del Geoparc  de la Catalunya Central de la UNESCO, entendre l'actual formació geològica i el perquè de les mines de sal, així com per posar de manifest el valor del barri miner de la Botjosa a través de la seva història. Un indret format per petites cases i del les poques colònies mineres que hi ha a Catalunya situada al peu d’un runam salí.

Farem un viatge per la història i memòria col·lectiva a l’entorn de l’existència de la mina de sal, els processos migratoris, l’obrerisme i lluita antifranquista.


INFORMACIÓ:

- Lloc: Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central

- Activitat gratuïta

- Combinable amb el poblat ibèric del Cogulló 

- Cal inscripció prèvia

- Com arrribar-hi:

Prendre la sortida 60 des de la carretera C-16 i aparcar davant del Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central